REISCENTER VEURNE

Actieve vakanties

TUI Sports 2021

De coronacrisis hakt na ondertussen een jaar stevig in op de mentale gezondheid. Veel mensen zijn actief beginnen sporten gezien de ongekende groei in het fietsen en de ongeziene populariteit van het padel. Maar vele mensen hebben ook nood aan "me-time", even volledig ontspannen en weg van thuis zijn. Bij TUI Sports kijken we vooruit en spelen we graag in op de sportieve noden van 2021:
• Fietsvakanties
• Yoga 
• Padelvakanties
• Update Marathons 2021

Sportieve fietsvakantiesAltijd al gedroomd van een fietsvakantie onder de Spaanse zon? In het TUI Cycling Center worden je dromen waar! Het Spaanse vasteland is al jaar en dag een vaste waarde voor sportieve fietsvakanties. Zowel in Mojacar (Vakantie Costa Almeria) als in Calpe (Vakantie Costa Blanca) vind je alles wat het hart van een fietsliefhebber sneller doet slaan: een aangenaam microklimaat, een wegennetwerk in perfecte staat, een rustige fietsomgeving en perfect uitgeruste hotels! Maak je klaar voor de mooiste fietsreis van je leven.
TUI Sports bezorgt je een complete fietsvakantie waarin je enkel de periode hoeft te kiezen en je voor te bereiden, wij doen de rest! Beleef bovendien je fietsvakantie met je eigen fiets. Dankzij ons professioneel fietstransport, powered by BIDONG, staat je fiets bij aankomst klaar voor vertrek. De begeleiders ter plaatse zijn Belgen die de streek door en door kennen. Er wordt een mooi evenwicht gezocht tussen sportieve uitdagingen, voldoende ontspanning, groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep. Ontdek hieronder onze begeleide fietsvakanties!
Plaatsen en data (onder voorbehoud van corona maatregelen)
Calpe
Verblijf in Gran Hotel Sol Y Mar ****
15 - 22 mei 2021: € 919
9 - 16 oktober 2021: € 889
16 - 23 oktober 2021: € 889
Verblijf in Suitopia SYM Suites ****
15 - 22 mei 2021: € 919
9 - 16 oktober 2021: € 889
16 - 23 oktober 2021: € 889
Mojacar
Verblijf in Best Oasis Tropical****
2 - 9 oktober 2021: € 699

Yoga


Zin om er eens helemaal tussenuit te zijn, om te relaxen en je te laten inspireren? Even wat tijd voor jezelf om helemaal terug zen te worden.  Ontloop de dagelijkse stress en geef je lichaam zowel mentaal als fysiek opnieuw een boost! Dankzij de workshops en yogasessies krijg je opnieuw een ontspannen geest, creatieve ideeën en nieuwe inzichten. Deze kan je dan bij thuiskomst volop toepassen om ook thuis heerlijk tot rust te komen na een drukke werkdag.
 
Voor 2021 is er yoga vakantie met Evy Gruyaert van 15 tot 19 september in Mallorca voorzien. Binnenkort meer info hierover.

Padelvakantie in Calpe in hotel Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel 8-12 september 2021Padel kent de laatste jaren een gigantische opmars. De combinatie van squash en tennis is toegankelijk voor iedereen. Ben jij net gestart met padel of ben je ondertussen een fervente speler, dan is deze ontspannende padelvakantie absoluut iets voor jou! Onder leiding van ex-prof Dick Norman reis je naar het prachtige Calpe om er alle aspecten van het padel te verbeteren. Vanaf € 749 per persoon.
Inbegrepen:
• Vluchten heen en terug vanuit Brussel naar Alicante met TUI fly
• Transfer luchthaven - hotel - luchthaven
• 5 dagen/4 nachten verblijf in Suitopia Sol Y Mar Suites**** op basis van standaard 2-persoonskamer in halfpension
• Persoonlijke begeleiding door Dick Norman en professionele trainers
• 6x trainingssessies van 1,5 uur in verschillende niveaus
• Huur padelterreinen tijdens de sessies
• Toegang tot de fitness
• Luchthaventaksen + toeslag
• 10kg handbagage op de vluchten
• BTW

TUI Marathonreizen42.195 meter lopen is een unieke uitdaging. Een fysieke beproeving die op de bucketlist staat van vele mensen. En als je de uitdaging dan toch aangaat, waarom dan niet meteen de belevenis nog specialer maken en deze te combineren met een vakantiegevoel?
Met TUI Sports ga je naar deze exclusieve events en hoef je je zelf alleen maar voor te bereiden.
Hotel, gegarandeerde startbewijzen en eventueel vluchten worden allemaal voorzien. Jij kiest de marathon, wij doen de rest! Je hoeft je dus enkel maar voor te bereiden op de sportieve inspanning. Ook supporters kunnen mee om jou aan te moedigen wat het een uitstap maakt voor iedereen. Als officieel touroperator voor Major Marathons New York en Berlijn kan je op je beide oren slapen.

Gezien de moeilijke situatie met de corona maatregelen rond reizen en massa evenementen wordt voorlopig enkel de marathon van Berlijn van 26/09/2021 aangeboden. Opgelet deze is bijna volzet!