REISCENTER VEURNE

Actieve vakanties

TUI Fietsvakanties i.s.m. Baguet Bicycle Center

 
 
De nieuwe TUI Fietsvakanties brochure voor seizoen 2018-2019 is in het kantoor beschikbaar.
Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de nieuwigheden.
Jaargang 10 van het Baguet Bicycle Center staat voor de deur. Het zal het tweede jaar zijn zonder stichter en bezieler Serge Baguet. Maar zijn initiatieven gaan onverminderd verder. Zowel het sociale engagement dat hij destijds opnam en van waaruit vele goede doelen werden ondersteund (zijn Kom op Tegen Kanker campagnes alsook zijn Serge Baguet Clasico te Lierde - dit jaar op 9 juni 2018 met 2200 deelnemers een absoluut record!) doen zijn naam en werk verder leven.

Naast het wielercentrum in Mojacar en de twee centra in Calpe, is het tijd om een nieuwe bestemming op te starten. Op 7 april wordt een nieuw fietscentrum op Mallorca geopend! Tot en met 9 juni kan u hier wekelijks terecht voor een aangename trainingsweek onder de zon. Het 3de centrum heeft als uitvalsbasis Beach Club Font de Sa Cala, gelegen in het noordoosten van Mallorca. Een bewuste keuze om een nieuwe regio van Mallorca te ontdekken per fiets in een geanimeerd en sportief clubhotel dat gekend staat voor de uitstekende keuken. U geniet verder van een uitgebreid bike pakket met gloednieuwe TREK ALR 5 huurfietsen, 5 ritten onder Belgische begeleiding, Etixx bevoorrading, technische assistentie en gewoon veel fietsplezier.

Nog een ander initiatief dat Serge wou realiseren is het verbinden van de twee centra op het vasteland middels een fietsvakantie in etappes. Op 9 februari 2019 zal de eerste editie hiervan doorgaan waarbij Calpe en Mojacar met de fiets zullen worden verbonden. Een échte 'Serge Baguet Clasico' met ook hier de nodige aandacht voor ontspanning en vakantiebeleving naast het fietsen: onder andere met volgwagens en een uitgekiende service, inclusief bagagevervoer van hotel tot hotel. (hotelcode 03866)

Last but not least werkt BBC ook constant verder aan de invulling van de fietsvakantie met een meer dan gewone aandacht voor kwaliteit en meerwaarde. Zo zal het bevoorradingspakket dat reeds inclusief is verder worden uitgebreid; het fietspark in Calpe en in Mallorca zal met gloednieuwe TREK racefietsen van het type ALR 5 (met Shimano 105 afmontage) uitgerust worden.

De vorig jaar opgestarte fiets shortbreak afreizen worden doorgetrokken: ook in het voorjaar van 2019 kan u kiezen tussen een fietsvakantie van 1 week of 5 dagen (1 extra afreis in februari 2019).

Meer info en reservatie bij uw ReisCenter Veurne