REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

Winter TUI vliegvakanties 2021-22 boekbaar


De winterzon vliegvakanties zijn boekbaar!
We kunnen weer wat verder vooruit kijken en voorzichtig vakantieplannen maken voor volgende winter. Terug naar die onvergetelijke momenten… Want vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie en unieke momenten in vele soorten en maten. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang of een ochtendduik in zee.
Het heeft even geduurd maar er lijken nu betere tijden aan te komen. Dus bekijk op uw gemak alle mogelijkheden voor uw wintervakantie. 
We begrijpen uiteraard ook eventuele twijfel. Daarom biedt TUI een aantal garanties aan die u een bepaalde zekerheid kunnen geven als u nu uw vakantie boekt.

Meer info en reservatie bij ReisCenter Veurne

Nieuw bij TUI: excursies voor vertrek bij uw reisagent boeken


We kunnen vanaf heden de excursies op uw bestemming nu ook vóór uw vertrek reeds boeken.
Gemakkelijk toch én zo ben je zeker van de beschikbaarheid.
Bekijk het uitgebreid aanbod van meer dan 45.000 excursies, toegang- en concerttickets, wine & dine, wellness, … in 90 landen.

Pakketreis


Een vliegvakantie wordt soms ook beschreven als een “pakketreis”. Maar wat is een pakketreis?

Een pakketreis is een georganiseerde reis waarin verschillende onderdelen als één geheel worden samengevoegd en als één pakket worden verkocht. Dit in tegenstelling tot een “à la carte” reis, waar elk onderdeel samen met de prijs afzonderlijk op de bestelbon vermeld staat.
Alle reizen uit de reisbrochure Vliegvakanties zijn pakketreizen. In het pakket zitten dan: vluchten heen en terug, het hotelverblijf, transfert luchthaven-hotel heen en terug en de diensten van de host(essen) ter plaatse.

Lees meer...