REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

TUI Zomerlancering 2021


Na regen komt zonneschijn!
Je voelt je op dit moment misschien minder comfortabel om te reizen, maar gelukkig kunnen we alvast dromen van een volgende vakantie in 2021.
Het aanbod van TUI Vliegvakanties en een groot deel van de Autovakanties Zomer 2021 zijn namelijk vanaf nu beschikbaar.

Zoals steeds kunnen reizigers die hun vliegvakantie voor het zomerseizoen vroeg boeken, genieten van TUI's vroegboekvoordelen:
Extra voordelig luchthavenvervoer (OP = OP) ter waarde van 50€ per dossier voor de eerste 3 reizigers 
• Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)
Gratis kids (OP = OP) in een selectie van hotels en bestemmingen tijdens de schoolvakanties
• Extra actievoordeel: 2de persoon gratis (OP = OP) in beperkt aantal hotels in Griekenland en Turkije tijdens een beperkt aantal data in het laagseizoen

Wetend dat de situatie dagelijks kan wijzigen, biedt TUI enkele ijzersterke garanties:
Flexibele omruilgarantie t.e.m. 31/08/2021:
-> Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek
-> Wijzigen van datum, bestemming en reisgezelschap
-> Tot 2 keer omruilen
Geld-Terug-Garantie:
-> Je boekt met een gerust hart
-> TUI annuleert je vakantie bij negatief reisadvies
-> Je krijgt je reissom terugbetaald
Covid care service:
-> Dekking extra kosten, COVID-test, langer verblijf & repatriëring
-> 24/7 telefonisch medische assistentie
-> Inbegrepen bij je TUI vakantie, uiterste vertrek op 31 maart 2021 (18 april 2021 voor skivakanties)
-> Geldig voor het hele reisgezelschap
Repatriëringsgarantie:
-> TUI brengt je veilig terug naar huis
-> Bij een natuurramp of andere noodsituatie
-> Inbegrepen bij je TUI vakantie
-> Geldig voor het hele reisgezelschap

Meer info en voorwaarden van de vroegboekvoordelen, prijsvoorstellen of reservatie via telefoon of mail bij ReisCenter Veurne

Opgelet: wegens de huidige corona maatregelen kan u niet in het kantoor langskomen.
Wij kunnen ook enkel corona vouchers van het eigen kantoor ontvangen en dus niet deze van online boekingen!

TUI COVID Care ServiceTUI streeft ernaar om de klanten een zorgeloze vakantie te bieden. 'Boek je vakantie met een gerust hart' is waar het om draait.
Naast alle eerder aangekondigde initiatieven gaan we nog een stapje verder en biedt TUI de TUI COVID Care Service aan. Deze service omhelst een COVID-19 bescherming die kosteloos is voor klanten die op TUI pakketreis vertrekken tussen vandaag en 31 december 2020. Ze is van toepassing op alle nieuwe en bestaande boekingen.
Voor wie zekerheid zoekt rondom mogelijke risico's in verband met corona, krijgt dus van TUI deze bescherming als service, mocht hem een COVID-19 gerelateerd probleem overkomen tijdens zijn vakantie.
Met deze bescherming staat TUI garant voor begeleiding en financiële tussenkomst bij verschillende situaties die de reiziger op de bestemming kunnen overkomen:
• Terugbetaling van een COVID-19-test voor wie symptomen vertoont
• Medische hulp of medisch noodzakelijke repatriëring indien bij de vakantieganger COVID-19 wordt vastgesteld tijdens zijn vakantie
• Terugbetaling van de kosten voor het hele gezin voor een verlengd verblijf en een nieuwe terugvlucht indien de reiziger tijdens de vakantie wordt opgedragen om zichzelf te isoleren.
• Een 24/7 noodnummer en app voor medische assistentie. De noodcentrale kan worden bereikt op telefoonnummer +34 934 96 38 82 en zal de getroffen reiziger begeleiden bij de nodige stappen.
Met deze extra en vooral kosteloze TUI COVID Care bescherming wil TUI zijn klanten maximaal tegemoetkomen en hen de ruimst denkbare garanties bieden op veilig en gerust reizen.

Start verkoop TUI winter 2020-21 vliegvakanties


De winter is boekbaar!
Vanaf 13/05 zijn TUI vliegvakanties en VIP Selection open voor de winterverkoop en kan reeds een grooot deel van de hotels geboekt worden.
Zoals altijd profiteren vroege boekers van TUI's vroegboekpakket:
• Gratis luchthavenvervoer met Billo (OP = OP)
• Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)
U kunnen ook steeds rekenen op de TUI Garanties, die u nog meer gerustheid en flexibiliteit bezorgen bij het boeken en beleven van uw reis. Vooral dankzij de Strafste omruilgarantie boekt u met een gerust hart zijn reis. Kosteloos omboeken naar een later moment of een andere bestemming kan tot 7 dagen vóór vertrek.

Nieuw bij TUI: excursies voor vertrek bij uw reisagent boeken


We kunnen vanaf heden de excursies op uw bestemming nu ook vóór uw vertrek reeds boeken.
Gemakkelijk toch én zo ben je zeker van de beschikbaarheid.
Bekijk het uitgebreid aanbod van meer dan 45.000 excursies, toegang- en concerttickets, wine & dine, wellness, … in 90 landen.

Pakketreis


Een vliegvakantie wordt soms ook beschreven als een “pakketreis”. Maar wat is een pakketreis?

Een pakketreis is een georganiseerde reis waarin verschillende onderdelen als één geheel worden samengevoegd en als één pakket worden verkocht. Dit in tegenstelling tot een “à la carte” reis, waar elk onderdeel samen met de prijs afzonderlijk op de bestelbon vermeld staat.
Alle reizen uit de reisbrochure Vliegvakanties zijn pakketreizen. In het pakket zitten dan: vluchten heen en terug, het hotelverblijf, transfert luchthaven-hotel heen en terug en de diensten van de host(essen) ter plaatse.

Lees meer...

Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.