REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

Start verkoop TUI winter 2020-21 vliegvakanties


De winter is boekbaar!
Vanaf 13/05 zijn TUI vliegvakanties en VIP Selection open voor de winterverkoop en kan reeds een grooot deel van de hotels geboekt worden.
Zoals altijd profiteren vroege boekers van TUI's vroegboekpakket:
• Gratis luchthavenvervoer met Billo (OP = OP)
• Kortingen tot € 700 p.p. (OP = OP)
U kunnen ook steeds rekenen op de TUI Garanties, die u nog meer gerustheid en flexibiliteit bezorgen bij het boeken en beleven van uw reis. Vooral dankzij de Strafste omruilgarantie boekt u met een gerust hart zijn reis. Kosteloos omboeken naar een later moment of een andere bestemming kan tot 7 dagen vóór vertrek.

Turkije: e-visum wordt afgeschaft


Het wordt eenvoudiger om naar Turkije op vakantie te gaan. Vanaf 2 maart is er namelijk geen visum meer nodig. Ook voor inwoners van Oostenrijk, België, Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk heeft de Turkse regering de visumplicht afgeschaft.
Jammergenoeg zal dit visum vervangen worden door een nieuwe toeristenbelasting. Toeristen die Turkije bezoeken, zouden de nieuwe belasting vanaf april 2020 moeten betalen. De nieuwe heffing zou per persoon in rekening worden gebracht en zal afhankelijk zijn van het type hotel waar klanten verblijven.

Extra aanbod hotels bij TUI Vliegvakanties

Hieronder vind je enkele hotels die nieuw zijn in aanbod van TUI Vliegvakanties:

Winter 2019/2020

• Paloma Oceana Resort (AYT, 15444)
• Paloma Foresta Resort (AYT, 15410)
• Ela Quality Resort (AYT, 15850)
• Best Jacaranda (TFS, 02812)
• Porto Mare (FNC, 08837)
• Porto Santa Maria (FNC, 08838)
• The Cliff Bay (FNC, 08877)
• Poseidon Playa (ALC, 00638)
• Poseidon Resort (ALC, 00639)

Meer info en reservatie bij ReisCenter Veurne

Nieuw bij TUI: excursies voor vertrek bij uw reisagent boeken


We kunnen vanaf heden de excursies op uw bestemming nu ook vóór uw vertrek reeds boeken.
Gemakkelijk toch én zo ben je zeker van de beschikbaarheid.
Bekijk het uitgebreid aanbod van meer dan 45.000 excursies, toegang- en concerttickets, wine & dine, wellness, … in 90 landen.

Pakketreis


Een vliegvakantie wordt soms ook beschreven als een “pakketreis”. Maar wat is een pakketreis?

Een pakketreis is een georganiseerde reis waarin verschillende onderdelen als één geheel worden samengevoegd en als één pakket worden verkocht. Dit in tegenstelling tot een “à la carte” reis, waar elk onderdeel samen met de prijs afzonderlijk op de bestelbon vermeld staat.
Alle reizen uit de reisbrochure Vliegvakanties zijn pakketreizen. In het pakket zitten dan: vluchten heen en terug, het hotelverblijf, transfert luchthaven-hotel heen en terug en de diensten van de host(essen) ter plaatse.

Lees meer...

Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.