REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

Nieuwe sneeuwbestemming: Fins Lapland


Het wondermooie Fins Lapland is terug van weggeweest. Nieuw voor het winterseizoen 2018/2019 zijn de pakketreizen naar Lapland (Kittilä): een waar winter wonderland met 100% sneeuwzekerheid. Perfect voor de skiliefhebber en voor de avonturier!
Of u nu op zoek bent naar een unieke skivakantie of droomt van avontuurlijke excursies in de winterse natuurpracht… Lapland heeft het allemaal. Maak husky- of rendiertochten, rijd met een sneeuwscooter over bevroren meren, ga op avontuur door besneeuwde bossen of bewonder het noorderlicht. TUI biedt verschillende excursies aan en na een avontuurlijke, frisse dag vind je dankzij de Finse saunacultuur wat verwarming en ontspanning.
Overnachten is mogelijk in Kittilä zelf (waar de luchthaven zich bevindt), in Levi of rond Ylläs waar je uitstekende accommodaties vindt. Vakanties in Lapland zijn te boeken vanaf € 599 p.p. (o.b.v. 7 nachten ontbijt in hotel Sirkantähti (24014).
TUI fly vliegt tijdens het winterseizoen wekelijks naar Kittilä vanuit Brussel, in zo'n 3,5 uur vanaf 22/12/2018 tot 10/03/2019.
Meer info over het hotelaanbod bij ReisCenter Veurne.