REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

TUI COVID Care ServiceTUI streeft ernaar om de klanten een zorgeloze vakantie te bieden. 'Boek je vakantie met een gerust hart' is waar het om draait.
Naast alle eerder aangekondigde initiatieven gaan we nog een stapje verder en biedt TUI de TUI COVID Care Service aan. Deze service omhelst een COVID-19 bescherming die kosteloos is voor klanten die op TUI pakketreis vertrekken tussen vandaag en 31 december 2020. Ze is van toepassing op alle nieuwe en bestaande boekingen.
Voor wie zekerheid zoekt rondom mogelijke risico's in verband met corona, krijgt dus van TUI deze bescherming als service, mocht hem een COVID-19 gerelateerd probleem overkomen tijdens zijn vakantie.
Met deze bescherming staat TUI garant voor begeleiding en financiële tussenkomst bij verschillende situaties die de reiziger op de bestemming kunnen overkomen:
• Terugbetaling van een COVID-19-test voor wie symptomen vertoont
• Medische hulp of medisch noodzakelijke repatriëring indien bij de vakantieganger COVID-19 wordt vastgesteld tijdens zijn vakantie
• Terugbetaling van de kosten voor het hele gezin voor een verlengd verblijf en een nieuwe terugvlucht indien de reiziger tijdens de vakantie wordt opgedragen om zichzelf te isoleren.
• Een 24/7 noodnummer en app voor medische assistentie. De noodcentrale kan worden bereikt op telefoonnummer +34 934 96 38 82 en zal de getroffen reiziger begeleiden bij de nodige stappen.
Met deze extra en vooral kosteloze TUI COVID Care bescherming wil TUI zijn klanten maximaal tegemoetkomen en hen de ruimst denkbare garanties bieden op veilig en gerust reizen.
Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.