REISCENTER VEURNE

Vliegvakanties

TUI general manager beantwoordt jullie meest gestelde vragen


Beste klant,

Na een hele periode van geannuleerde reizen, hebben we uiteindelijk bij het begin van de zomer onze vakanties kunnen opstarten. Konden we eerst alleen maar dromen van mooie reizen, nu kunnen we weer concrete plannen maken. En we zien dat veel mensen dat ook doen. Tegelijkertijd merken we dat er nog veel vragen leven over hoe een vakantie er nu uitziet, welke maatregelen er getroffen worden tijdens de reis en het verblijf, en of je wel het echte vakantiegevoel zal beleven.

Vragen die je er misschien nu nog van weerhouden om op vakantie te gaan. En dat begrijpen we maar al te goed. Zelf hadden we die vragen ook. Maar gelukkig kunnen we inmiddels heel veel vragen beantwoorden en jouw onzekerheid wegnemen:
• Op een speciale pagina op onze website vind je een actueel overzicht van de vakantiebestemmingen waar je met TUI heen kunt, lees je alles over de maatregelen die we getroffen hebben voor een veilige reis en kun je per bestemming nalezen waar je in het land zelf rekening mee moet houden. Vanzelfsprekend bieden we alleen die bestemmingen aan waarvan ook de Belgische overheid heeft aangegeven dat vakantiereizen zijn toegestaan.
• In de TUI hotels en resorts wordt gewerkt met een tienpuntenplan. Met strikte regels en maatregelen die voldoen aan de normen met betrekking tot het coronavirus. Dit tienpuntenplan is niet alleen geïntroduceerd voor onze eigen hotelmerken, maar is ook beschikbaar gesteld aan hotelpartners. Zo kan je ontspannen genieten van je vakantie.
• De voorbije weken zijn heel veel TUI collega’s op reis geweest om zelf te ervaren hoe een vakantie er nu uitziet. Op onze blog lees je hun ervaringen. En die zijn heel positief. Natuurlijk is het even wennen als je een mondkapje op moet in het vliegtuig of de supermarkt. Maar iedereen is het erover eens; je ervaart nog steeds dat onbezorgde vakantiegevoel.
• En stel je bent met TUI op vakantie en krijgt coronaklachten, dan kun je op onze hulp rekenen. Met onze TUI garanties en de onlangs geïntroduceerde COVID Care Service staan we 24/7 voor je klaar.
Zijn je vakantieplannen eerder in het water gevallen en wil je er toch graag nog even tussenuit deze zomer, of komende winter? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op onze site, langs te gaan bij ReisCenter Veurne. We geven je graag tips, adviezen en inspiratie voor je volgende reis.

Wat het ook wordt, ik wens je een fijne vakantie!

Met vriendelijke groeten,
Dirk Van Holsbeke
General Manager TUI Belgium
Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.