REISCENTER VEURNE

RIU

RIU Hotels & Resorts: de hotelketen met de perfecte service en kwaliteit
De Spaanse hotelketen RIU Hotels & Resorts is één van de toonaangevende vakantiehotels in de wereld. Je vindt RIU vooral rond de Middellandse Zee, maar ook op de Canarische eilanden en in Mexico en de Caraïben. De hotels liggen vaak op de mooiste plekjes, direct aan zee. RIU blinkt uit door haar strikte naleving van de kwaliteitsnormen. De persoonlijke service, de goede gastronomie en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt.
RIU is verslavend… eens je er van geproefd hebt, smaakt het naar meer. De hotels kan je enkel via onze partner TUI reserveren. Als je van luxe en verwennerij houdt, dan is RIU de perfecte keuze!
 

Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.