REISCENTER VEURNE

TUI Fly

TUI fly start verkoop Zomer 21


Vanaf 4 september gaat de TUI fly verkoop voor zomer 2021 gedeeltelijk live.
Deze routes worden nu al gelanceerd:
Alicante (uit Brussel, Oostende, Charleroi, Luik en Antwerpen)
Malaga (uit Brussel, Oostende, Charleroi, Luik en Antwerpen)
Tenerife (uit Brussel, Oostende, Charleroi en Luik)
Gran Canaria (uit Brussel, Oostende en Luik)
Valencia (uit Brussel)
Murcia (uit Charleroi, Oostende en Antwerpen)

Daarnaast start ook de TUI fly verkoop voor zomer 2021 voor enkele verre bestemmingen.
Deze routes kunnen nu reeds geboekt worden:
• Dominicaanse Republiek: Punta Cana en Santo Domingo (uit Brussel)
• Jamaica (uit Brussel)
• Cuba (uit Brussel)
• Mexico (uit Brussel)
• Miami (uit Brussel)

Andere routes zullen op een latere datum live gaan.
Meer info en reservatie bij ReisCenter Veurne

TUI fly vluchten Winter 2020/2021 zijn boekbaar


Het zijn hectische tijden en de situatie verandert bijna elke dag. Maar we durven ook vooruit te kijken. Daarom brengen we je op de hoogte dat vanaf 02/04 het winteraanbod 2020/2021 van TUI fly boekbaar is, dus de afreizen tussen 09/11/2020 en 31/03/2021.
Eventuele TUI fly coronavouchers zullen zeker ook gebruikt kunnen worden op nieuwe boekingen in het winterseizoen 20/21 aangezien de minimum geldigheid ervan sowieso langer zal zijn dan 31/03/2021.

TUI fly vluchtschema Zomer 2020 aangepast


Wegens de nasleep van de corona maatregelen is het zomeraanbod 2020 van TUI fly volledig gewijzigd. 

Voor vliegvakanties is de grote heropstart voorzien in begin juli. Voordien zullen slechts enkele vluchten plaatsvinden naar kleinere bestemmingen. De eerst geprogrammeerde vlucht is op zaterdag 20 juni vanuit Brussels Airport naar Dubrovnik (Kroatië), gevolgd door Faro (Portugal) op zondag 21 juni. TUI zet alles in op begin juli, de start van de zomervakantie en tevens de datum waarop de belangrijkste Europese vakantielanden hun grenzen opnieuw openen. Vanaf 1 juli zal TUI al een uitgebreid programma aanbieden, maar het aantal aangeboden bestemmingen en de vluchtfrequenties worden wekelijks systematisch verhoogd. 

Ook verschillende niet-Europese landen zijn in deze planning opgenomen, hoewel er op dit moment nog geen duidelijkheid bestaat over de uitreismogelijkheid vanuit België.  Niet-Schengenlanden zoals Turkije, Marokko, Tunesië en Egypte zijn zeer populaire bestemmingen, goed voor 30 % van het geplande vluchtschema bij TUI.

Alle vluchten naar de Caraïbische bestemmingen werden voorlopig geannuleerd tot 9 juli.

Ook de TUI vluchten vanuit de 4 regionale luchthavens in België worden in juli opgestart. Vanuit Oostende vertrekt de eerste vlucht op 3 juli richting Mallorca (Spanje). Diezelfde dag vertrekken ook vanuit Charleroi de eerste vluchten richting naar Murcia (Spanje) en Oujda (Marokko). Antwerpen start op vrijdag 10 juli met vluchten naar Ibiza (Spanje) en Split (Kroatië). Luik tenslotte gaat op 17 juli van start met vluchten naar Malaga (Spanje), Alicante (Spanje) en Kayseri (Turkije).

Meer info over het gewijzigde aanbod, prijsberekening en reservate bij ReisCenter Veurne

Voordelige vliegtuigtickets met TUI Fly

U wenst op reis te gaan maar u heeft enkel een vliegtuigticket nodig. Kan u dit bij ReisCenter Veurne?

Natuurlijk, wij werken hiervoor samen met TUI Fly. Dit is de luchtvaartmaatschappij binnen de TUI groep en ze biedt het hele jaar vluchten naar meer dan 90 bestemmingen tegen scherpe prijzen aan.

De prijzen zijn het laagst bij begin van het boekingsperiode. Het 'winter'seizoen loopt vanaf de herfstvakantie tot de paasvakantie. Hiervoor kan men boeken vanaf eind mei/begin juni. Het 'zomer'seizoen loopt vanaf de paasvakantie tot de herfstvakantie. Hiervoor start de boekingsperiode eind oktober/begin november. Naarmate er meer en meer plaatsen op een vlucht verkocht worden, stijgen de prijzen van de resterende plaatsen. Dus hoe vroeger u boekt, hoe lager de prijs. Natuurlijk bestaan er ook last minutes bij vliegtuigtickets. Maar opgelet in last minute kan de prijs 50€ maar evengoed 500€ bedragen! 

De voordelen van TUI Fly zijn:

  • Scherpe, transparante én correcte prijzen. De prijzen zijn inclusief taksen, handbagage, check-in,... Er dus zijn geen onaangename extra verborgen kosten aan uw vlucht verbonden. 
  • Elke passagier (ouder dan 2 jaar) mag tot 10 kg handbagage meenemen.
  •  Buggy's, kinderzitjes en rolstoelen vliegen gratis mee.
  • Gratis assistentie voor mensen die minder mobiel zijn.
  • Onberispelijke service op de luchthaven en aan boord.
  • TUI Fly is een Belgische luchtvaartmaatschappij met de jongste vloot van 27 vliegtuigen. Dit betekent niet alleen dat u met jonge en confortabele vliegtuigen reis, maar ook op de ecologisch meest verantwoorde manier. Zij voldoen ook aan de strengste internationale normen, zowel technisch als qua veiligheid.

Daarnaast zijn er een aantal bijkomende betalende diensten mogelijk:
1. Bagage
Wenst u bijvoorbeeld 20 kg bagage mee te nemen dan betaalt u hiervoor 20€ pp/traject.
2. Preseating
U heeft ook de mogelijkheid om een type plaats vanaf 30 dagen voor vertrek vast te leggen op vrijwel alle vluchten die uitgevoerd worden door Tuifly en Freebird Airlines. Indien u uw plaatsen op voorhand vastlegt, bent u bijvoorbeeld zeker u samen zit, dat u de beenruimte heeft die u verkiest of aan het raam kan zitten. 

Een baby, jonger dan 2 jaar, reist op de schoot van een volwassen persoon. Zij hebben geen eigen stoel op het vliegtuig. Baby's betalen voor een korte & middellange afstandsvlucht een vast tarief van € 30 per infant/per traject en voor een lange afstandsvluchten € 60 per infant/per traject. In deze prijs is ook 10 kg bagage maar geen extra handbagage inbegrepen.

Voor info, prijsofferte en reservatie van uw vlucht bent u steeds welkom bij ReisCenter Veurne.
Er wordt hiervoor een service fee van 7,5€ per persoon en per traject aangerekend met een minimum van 10€ en maximum van 50€ per dossier. Buiten de hierboven vermelde kosten aangerekend door TUI fly worden er GEEN extra kosten aangerekend voor bijkomende diensten zoals het bijboeken van zetels, afdrukken reisdocumenten, bijboeken bagage,...