REISCENTER VEURNE

TUI Fly

Voordelige vliegtuigtickets met TUI Fly

U wenst op reis te gaan maar u heeft enkel een vliegtuigticket nodig. Kan u dit bij ReisCenter Veurne?

Natuurlijk, wij werken hiervoor samen met TUI Fly. Dit is de luchtvaartmaatschappij binnen de TUI groep en ze biedt het hele jaar vluchten naar meer dan 90 bestemmingen tegen scherpe prijzen aan.

De prijzen zijn het laagst bij begin van het boekingsperiode. Het 'winter'seizoen loopt vanaf de herfstvakantie tot de paasvakantie. Hiervoor kan men boeken vanaf eind mei/begin juni. Het 'zomer'seizoen loopt vanaf de paasvakantie tot de herfstvakantie. Hiervoor start de boekingsperiode eind oktober/begin november. Naarmate er meer en meer plaatsen op een vlucht verkocht worden, stijgen de prijzen van de resterende plaatsen. Dus hoe vroeger u boekt, hoe lager de prijs. Natuurlijk bestaan er ook last minutes bij vliegtuigtickets. Maar opgelet in last minute kan de prijs 50€ maar evengoed 500€ bedragen! 

De voordelen van TUI Fly zijn:

  • Scherpe, transparante én correcte prijzen. De prijzen zijn inclusief taksen, handbagage, check-in,... Er dus zijn geen onaangename extra verborgen kosten aan uw vlucht verbonden. 
  • Elke passagier (ouder dan 2 jaar) mag tot 10 kg handbagage meenemen.
  •  Buggy's, kinderzitjes en rolstoelen vliegen gratis mee.
  • Gratis assistentie voor mensen die minder mobiel zijn.
  • Onberispelijke service op de luchthaven en aan boord.
  • TUI Fly is een Belgische luchtvaartmaatschappij met de jongste vloot van 27 vliegtuigen. Dit betekent niet alleen dat u met jonge en confortabele vliegtuigen reis, maar ook op de ecologisch meest verantwoorde manier. Zij voldoen ook aan de strengste internationale normen, zowel technisch als qua veiligheid.

Daarnaast zijn er een aantal bijkomende betalende diensten mogelijk:
1. Bagage
Wenst u bijvoorbeeld 20 kg bagage mee te nemen dan betaalt u hiervoor 22€ pp/traject.
2. Preseating
U heeft ook de mogelijkheid om een type plaats vanaf 30 dagen voor vertrek vast te leggen op vrijwel alle vluchten die uitgevoerd worden door Tuifly en Freebird Airlines. Indien u uw plaatsen op voorhand vastlegt, bent u bijvoorbeeld zeker u samen zit, dat u de beenruimte heeft die u verkiest of aan het raam kan zitten. 

Een baby, jonger dan 2 jaar, reist op de schoot van een volwassen persoon. Zij hebben geen eigen stoel op het vliegtuig. Baby's betalen voor een korte & middellange afstandsvlucht een vast tarief van € 30 per infant/per traject en voor een lange afstandsvluchten € 60 per infant/per traject. In deze prijs is ook 10 kg bagage maar geen extra handbagage inbegrepen.

Voor info, prijsofferte en reservatie van uw vlucht bent u steeds welkom bij ReisCenter Veurne.
Er wordt hiervoor een service fee van 7,5€ per persoon en per traject aangerekend met een minimum van 10€ en maximum van 50€ per dossier. Buiten de hierboven vermelde kosten aangerekend door TUI fly worden er GEEN extra kosten aangerekend voor bijkomende diensten zoals het bijboeken van zetels, afdrukken reisdocumenten, bijboeken bagage,...