REISCENTER VEURNE

VAB-Bijstand, rijplezier en vakanties zonder zorgen

 

Jaarpolissen

Met VAB ben je het gehele jaar altijd en overal beschermd tegen alle vormen van auto- of vakantiepech, zelfs als je niet kan vertrekken. Combineer verschillende producten zoals een bijstandsverzekering voor je auto met wereldwijde personenbijstand. Ontdek de verschillende formules.

Tijdelijke reisverzekering

Een tijdelijke reisverzekering voor de exacte duur van je reis. Ideaal wanneer je in duo reist en slechts één keer per jaar op vakantie gaat. Ga je vaker of met meer personen op reis, dan kan een jaarpolis voordeliger uitkomen.

Pechverhelping

Enkel pechverhelping voor auto, moto of fiets in de Benelux kan natuurlijk ook bij VAB afgesloten.
AUTO & MOTO

FIETS

Prijzen geldig vanaf 1/5/2020
 
Voor meer info, een persoonlijke prijsberekening of het afsluiten van een VAB-verzekering kan u steeds bij ReisCenter Veurne terecht.
Wij maken enkel gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens bevatten geen informatie over u persoonlijk. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Met het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om deze cookies te gebruiken.