REISCENTER VEURNE

VTB Reizen 2019


De nieuwe brochures VTB Reizen 2019 zijn in het kantoor beschikbaar.
Bij VTB zijn er de volgende nieuwigheden.
De nieuwe bestemmingen zijn:
  • Antarctica: de grootste nieuwigheid is een ontdekkingsreis naar Antarctica. Met deze nieuwe bestemming is VTB Reizen aanwezig op elk continent. Deze unieke ervaring laat u kennismaken met de Belgische zeevaartgeschiedenis en verrast u met immense ijslandschappen, spectaculaire natuur en unieke fauna.
  • Iran: terug van weggeweest is de prachtige VTB reis naar Iran. Hier vindt u rijk versierde moskeeën en paleizen, gastvrije bevolking, ruige woestijn- en berglandschappen, eeuwenoude cultuurschatten, lemen dorpjes vol tapijten en kleurrijke soeks.
  • Georgië: Georgië biedt een boeiende mix van indrukwekkende natuur, eeuwenoude kloosters en gezellige steden. U proeft er Georgische wijnen en ontdekt de geboortestad van Stalin. De spectaculaire landschappen van de Kaukasus en de culturele diversiteit maken van Georgië een verborgen parel.
  • Oeganda en Rwanda: tijdens reis in Oeganda heeft u de kans om oog in oog te staan met een familie berggorilla's. Oeganda wordt gecombineerd met Rwanda, een stukje Belgische koloniale geschiedenis. U ontdekt er het Volcanoes National Park en het Kivu meer. Overnachten kan in het voormalig Sabena-hotel, gekend uit de film Hotel Rwanda.
  • Oekraïne: hier bezoekt u het wereldberoemde grottenklooster van Kiev, vaart u mee in een boottocht in de delta van de Dnjepr en de Donau, en ontdekt u het artistieke talent van de Kozakken.
  • Jordanië: voor een flinke portie cultuur moet u in Jordanië zijn. Denk maar aan Petra, een van de 7 wereldwonderen. Ook het rode maanlandschap van de Wadi Rum is uniek. U bezoekt ook Jerash, het Pompeii van het Midden-Oosten en kan u ook in de Dode Zee zwemmen.
  • Colombia: ook op het Amerikaanse continent vindt u een nieuwe VTB Reizen bestemming: Colombia. Archeologische sites bezoeken, een avondmaal in de Tatacoa woestijn, kennismaken met de Guambiano indianen op kleurrijke marktjes…

Reserveert u een rondreis met vertrek in april of mei 2019, dan ontvangt u een korting van € 50 per persoon. Deze vroegboekkorting is geldig voor alle reserveringen t.e.m. 13/01/2019 (onze jaarlijkse VTB Reishappening) uit de brochure 2019-2020.
Nieuw bij VTB Reizen is de afreisgarantie. Het garanderen van het vertrek van een VTB reis is een belangrijke factor in het kiezen van de reis. Verschillende reizen hebben bij de lancering van de brochure al één of meerdere gegarandeerde vertrekdata.
Ook krijgt u bij ReisCenter Veurne één fles Cava cadeau indien u vóór 31/12/18 uw VTB reis boekt (max. 1 fles per dossier).