REISCENTER VEURNE

NIEUW: samenwerking VTB Reizen - TUI tours


Een aantal van onze rondreizen kunnen we - dankzij onze samenwerking met TUI Tours - aan zeer scherpe prijzen aanbieden. Deze rondreizen vind je dan ook terug in zowel de nieuwe VTB Reizen 2020-2021 brochure als in de nieuwe TUI tours rondreizen in groep 2020-2021 brochure. Hieronder vallen onder andere Corsica, Indonesië, USA en Colombia. Het zijn slechts enkele van de bestemmingen die in een nieuw jasje zijn gestoken.
Wat maakt deze reizen zo uniek?
Unieke reiservaring: belevenis en duurzaamheid zijn dan ook waarden die de moderne reiziger hoog in het vaandel draagt. Deze unieke reiservaring vind je steeds terug als laatste puntje bij de rondreis.
Kleine groepen: geen uitzondering binnen ons VTB Reizen aanbod, maar wel belangrijk om te benadrukken. Ook deze groepen gaan door met maximum 20 tot 25 personen, afhankelijk van de bestemming. Persoonlijke service is onze absolute prioriteit.
• Wij voorzien Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis. Waar mogelijk is dat lokaal Nederlandstalige begeleiding. In het andere geval voorzien wij een Nederlandstalige reisleider van Brussel tot Brussel.
• Onze missie is om tijdens deze rondreizen het comfort van een groepsreis te koppelen aan ruimte voor privé-initiatief en flexibiliteit. Je kan dus zelf bepalen of je een optionele excursie wenst toe te voegen. Daarnaast bepaalt je zelf waar en wanneer je dineert.
• De afreisgarantie is voor veel van onze klanten een cruciale factor. Binnen dit aanbod zorgen wij ervoor dat verschillende afreizen reeds bij de start van het seizoen gegarandeerd zijn.
Let wel: voor deze reizen is er geen visum inbegrepen. Indien gewenst brengen wij het visum wel voor jouw klant in orde.