Vanaf nu kunt uw Vliegvakantie zomer 2023 boeken.

Op reis gaan is nog altijd het beste medicijn tegen de dagdagelijkse beslommeringen. Er is voor elk wat wils: zorgeloos van zon en zee genieten, nieuwe streken ontdekken, een vleugje cultuur opsnuiven, avontuurlijke excursies beleven, slenteren langs een promenade, plezier maken met vrienden of genieten van kwaliteitstijd met het gezin,…
Allemaal verrassend dichtbij op slechts enkele uurtjes vliegen vanuit Oostende of Brussel (meer info vluchtschema zomer 2023)
Vroegboekers worden met een extra (kinder)korting beloond maar hebben ook de grootste keuze aan bestemmingen, afreisdata, hotels en kamertypes.
Dit laatste is misschien wel de belangrijkste reden om snel te boeken want we merken dat het aanbod aan hotels en kamers beperkter is dan vorige jaren. Dit betekent dat in last minute enkel de duurdere hotels en/of kamertypes zullen overblijven!
Opgelet: voorlopig zijn nog niet alle hotels boekbaar!

Naast de vroegboekvoordelen kunt u relaxed boeken met de TUI Garanties:
  • Omruilgarantie
  • Laagsteprijsgarantie
  • Geld-terug-garantie
  • Repatriëringsgarantie
Daarnaast kan u ook vanaf € 20 p.p. TUI Flex bijboeken waarmee u uw vliegvakantie tot 7 dagen voor vertrek kunnen wijzigen wat betreft vertrekdatum en/of bestemming. 
Met het bijboeken van het 'fuel protection program' (FPP) vanaf € 18 p.p. beschermt u zich tegen stijgende brandstofprijzen.