Vanaf heden kan uw TUI Autovakanties zomer 2023 boeken!
U heeft keuze uit accommodaties in Andorra, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië, Spanje en Zwitserland. 
Waarom nu boeken?
-> Vroegboekkorting: TUI biedt mooie vroegboekkortingen aan voor vakanties die ruim van tevoren geboekt worden. Door op tijd te boeken kan u profiteren van deze korting en bespaart u dus geld.
-> Meer keuze: Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans dat er nog voldoende beschikbaarheid is voor de accommodaties en bestemmingen die u voor ogen heeft. Als u te laat boekt, kan het zijn dat jouw gewenste accommodatie of bestemming niet meer beschikbaar is. We merken ook dat dat TUI minder kamers ter beschikking heeft.
-> Meer tijd om uw vakantie voor te bereiden: Door vroeg te boeken heft u meer tijd om uw vakantie voor te bereiden, zoals de reisroute uitstippelen met eventueel een hoteltje voor onderweg, het uitzoeken van leuke activiteiten en reeds op voorhand uw tickets voor musea bezienswaardigheden aankopen.
Al met al zijn er dus verschillende voordelen aan het vroeg boeken van een autovakantie bij TUI.
Tip van uw reisagent: boek een extra annulatieverzekering bij, zodat u bij onvoorziene omstandigheden geen geld kwijtraakt.