Vanaf heden kan u al een (beperkt) deel van het aanbod bij TUI en VIP Selection voor de winter 2023-24 boeken.
Nieuwigheden:
-> TUI programmeert dit winterseizoen een dagelijkse vlucht naar Sal, en ook op Boa Vista landen ze wekelijks drie keer. Kaapverdië wint elk jaar aan populariteit. Logisch  gezien de relatief korte vliegtijd en de unieke mix van Europese en exotische invloeden. De perfecte wintertemperaturen en de sterke aanwezigheid van uitstekende RIU hotels zijn natuurlijk de kers op de taart om het als topbestemming waar te maken. Intussen is ook de TUI BLUE Cabo Verde een topper die aan het succes van de bestemming bijdraagt. 
-> Ook de Canarische eilanden blijven natuurlijk een vaste waarde in hun winteraanbod. Goed nieuws: vanuit Oostende vertrekken er meer rechtstreekse vluchten naar Tenerife en Gran Canaria (*)
->  De toenemende populariteit van Egypte wordt ook niet vergeten. Op Hurghada verhogen ze de drie vluchtdagen van vorige winter naar liefst vijf afreizen per week voor het hoogseizoen.   
-> TUI zet ook in op de comeback van hun long haul bestemmingen: deze winter vertrekken er opnieuw drie vluchten naar Cancun (één is rechtstreeks) en drie naar Punta Cana, waarvan er twee rechtstreeks zullen vliegen. 
(*) Wegens werken is de luchthaven van Oostende van 25/01/24 tot 28/03/24 gesloten!

Meer info en reservatie bij ReisCenter Veurne.